Бесплатные шаблоны Joomla 3.3 Шаблоны для Joomla 2.5


Pobles de l'etapa 17

  Calahorra

  Municipi: Calahorra

  Província: La Rioja

  Situació: Situada sobre un altiplà a 358 m. d'altitud

  Descripció: És al mateix temps urbana, industrial i rural.

  Habitants: 23750

  Clima: Continental.

  Banc / Caixa: Compta amb tots els serveis.

  Altres: Oficina de Turisme: Ángel Oliván, 8 Telèfon: 941 14 63 98

  Telèfon: 941-140932

   web: www.ayto-calahorra.es

  Gastronomia basada en amanides variades: enciam, tomàquet, remolatxa, *cogollos. Verdura fresca: Carxofes arrebossades o saltejades, pèsols, espàrrecs tebis, borraina, bleda, coliflor, faves, card...

  Menestra de verdures, pebrots del piquillo, rostits o farciments de carn o peix, pebrots verds fregits, regirats de bolets, be rostit o guisat, menuts de be: pedrers, calls, aneguetes...Fruites de primera qualitat fresques o en conserva: préssecs, cireres, peres, melons...Brioixeria i pastisseria casolana: pastís “calagurris”. Tot això regat amb el bon vi de Rioja. 

   

  Llocs d'esbarjo

  Font de les tretze canelles. A l'entrada de la ciutat, construïda en 1982, consta de dos petits arcs de triomf separats per una pilastra acanalada.

  Pantà de l'Estanca-Perdiguero. A 4 km. al sud del nucli urbà. Construït en 1855, ha estat ampliat recentment. Està envoltat de pins i suposa l'espai ideal per a la pràctica esportiva i la pesca.

  Parc de Cidacos. Parc semi-natural creat a la riba del riu Cidacos, als peus de la ciutat. Disposa d'espais per menjar, dutxes a l'aire lliure i una gran massa de gespa.

  Complex Poliesportiu Municipal "La Planilla" amb piscina coberta i descoberta. Amplis espais de zona verda. Pistes de tennis.

  Alcanadre

  Municipi: Alcanadre

  Província: La Rioja

  Situació: A 346 quilòmetres d'altitud. A 32 quilòmetres al Est de Logroño.

  Descripció: Municipi dedicat a l'agricultura en minifundis. El cultiu principal és el vinyer al costat de l'ordi i els ametllers. A les terres de regadiu es conrea tot tipus de fruites, especialment, espàrrecs. Disposa de dues indústries de conserves.

  Habitants: 870

  Clima: Continental.

  Banc / Caixa: Caja Rioja e Ibercaja

  Telèfon: 941-16 50 04

  Poble de pagesos estès en la plana, prop de l'Ebre. L'Església de Santa María dels segles XVI al XVIII, consta d'una sola nau amb capelles entre contraforts, creuer i torre als peus del segle XVII. Destaca en el seu interior el retaule romanista de l'altar major del segle XVI. Entre Alcanadre i Lodosa es troben les restes de l'aqüeducte que els romans van construir segurament per proveir d'aigua a Calahorra, compta amb 13 arcs amb 25 metres i més de trenta pilars.