Бесплатные шаблоны Joomla 3.3 Шаблоны для Joomla 2.5


Pobles de l'etapa 7

  Fabara

  Municipi: Fabara

  Província: Zaragoza

  Situació: A 30 km. de Caspe i 130 KM, de Zaragoza

  Descripció: Dedicat a l'agricultura, de secà i regadiu, i la ramaderia.

  Habitants: 1272

  Clima: Mediterrani

  Banc / Caixa: Ibercaja, Cajalón y Banesto..

   Altres: Disposa de piscines municipals i dos poliesportius: Alfonso Meseguer i Lo Calvario, amb gimnàs, sauna, camp de motocròs, camp de tir i camp de futbol. Prop de les piscines es troben les pistes de petanca.

  Telèfon: 976-635001.

   web: www.fabara.es

  Compta amb dos museus, la casa particular de José Valls (C/ Saragossa, 41) i el museu de pintura Virgilio Albiac. Aquest últim obert de dilluns a dissabte de 10:00 a 13:00 hores i els diumenges i festius cal concertar les visites. Disposa també d'oficina de Correus.

  En Fabara va néixer Virgilio Albiac (1912), un dels millors paisatgistes aragonesos.

  Caspe

  Municipi: Caspe

  Província: Zaragoza

  Situació: a 24 km. de Xerta, 36 km, de Tortosa i 166 Km. de Zaragoza.

  Descripció: Capital del Mar d'Aragó i històrica ciutat que remunta els seus orígens al segon mil·lenni AC. En el seu entorn un centenar de jaciments arqueològics marquen el seu passat mes remot.

  Habitants: 7732

  Clima: Mediterrani amb una temperatura mitjana de 14'6 graus. Estius calorosos i hiverns freds, primavera i tardor deliciosos. Assotat pel cerç i la xafogor de llevant

  Banc / Caixa: Disposa de tot tipus de sucursals bancàries.

  Altres: Oficina de turisme: 976636533

  Telèfon: 976-639066

  web: www.caspe.es

  Permet la pràctica de gairebé tot tipus d'esports nàutics. Hi ha naus per guardar embarcacions, tallers de reparació i vaixells de vela i motor fora broda per llogar. Es realitzen cursos de surf, vetlla, ski aquàtic i motor.

  Quant a la caça són freqüents les batudes controlades de cérvols i senglars, així com la caça menor tutelada i impulsada per la Societat de Caçadors de Casp.

  Més de 500 km. de costa interior converteixen a Casp un en veritable paradís per a la pesca.

  La gastronomia de Casp destaca per la coneguda "fritada o frigolla" clàssica o caragols amb carabassa. Mereixen un esment especial els tomàquets secs, especialitat local. Respecte als guisats caldrà degustar el ternasco i la rebosteria popular ofereix dolços de carabassa, codony, compotes casolanes... i la coneguda Coca de Bassa medieval.