Бесплатные шаблоны Joomla 3.3 Шаблоны для Joomla 2.5


Descripció de l'etapa 18

  Alcanadre - Logroño 

   

   

  ETAPA 18 - 27'1 Km.

  Possiblement és l'etapa més dura i accidentada de tota la ruta de l'Ebre. Logroño és el punt de trobada amb l'anomenat Camí Francès. El pelegrí ja somia amb aquesta unió. 

  El camí parteix de Alcanadre per la carretera de Ausejo, al poc es pren una via agropecuària a la dreta que desfila entre penyes de mitja altitud. A set quilòmetres i després de deixar un corral a la dreta, es creua amb un altre camí que condueix a l'ermita de la Virgen de Anadón, no obstant això, i és una mica sorprenent, el camí continua recte per ascendir cap a un significatiu serral. Creiem que resultaria més interessant passar per l'ermita i seguir per un camí proper a les vies fèrries, que segons sembla existeix i és perfectament transitable. 

  No obstant això, les fletxes, com ja hem assenyalat, posen a prova les nostres cames, primer en l'ascens i posteriorment en el descens. Ens reconforta la vista panoràmica que es ofereix. 

  Un corral a la nostra dreta, el pas de la via i la finca de San Martín de Berberana són les avantsales de Arrubal. 

  Per un camí completament pla, amb el ferrocarril a la nostra esquerra, que no ens abandona mai, aconseguirem finalment l'anhelada Logroño. Però no t'animis massa pelegrí, perquè des de Arrubal són 17 els quilòmetres o quatre les hores de pesada marxa, amb l'única distracció o al·licient de travessar Agoncillo i els afluents Leza e Iregua.