Бесплатные шаблоны Joomla 3.3 Шаблоны для Joomla 2.5


Descripció de l'etapa 17

  Calahorra - Alcanadre 

   

   

  ETAPA 17 - 18'1 Km.

  En l'actualitat s'ha senyalitzat tot el terme municipal de Calahorra, així com el trajecte fins a Alcanadre. Des del Santuario de la virgen del Carmen, la millor referència és la Catedral, d'aquí al Palau Episcopal en sentit ascendent i a continuació l'Església de Santiago el Major, passant per l'alberg de Pelegrins “Sant Francisco”, que es troba en el més alt del pujol, al costat del Museu de Passos de Setmana Santa. 

  La sortida de Calahorra és per la plaça del Raso, carrer Grande, Paseo del Mercadal, Calle Ruiz y Menta es passa per l'Asil d'Ancians nou i s'arriba a una rotonda on es pren la carretera que indica a Murillo. 

  Seguint la carretera que condueix a aquesta localitat caminarem durant un bon tros, fins que per un pas elevat es creua el ferrocarril, i com si d'una constant es tractés en aquesta ruta, la línia fèrria és la referència que ens acompanyarà a la nostra esquerra durant uns 10 quilòmetres. 

  Novament es creuen les vies i també l'autopista A-68 per un pas elevat, que coincideix amb la carretera que va de Pradejón a Lodosa. Ara la referència és l'Autopista a la nostra dreta, que creuarem una altra vegada després caminar 5 quilòmetres. Dos quilòmetres més per un camí agrícola, que no té perduda, i ens trobem en Alcanadre.