Бесплатные шаблоны Joomla 3.3 Шаблоны для Joomla 2.5


Descripció de l'etapa 15

  Tudela - Alfaro 

   

   

  ETAPA 15 - 18' 5 Km.

  Partir de Tudela tampoc és fàcil per al pelegrí. Les fletxes es perden per la ciutat. La referència inequívoca que podem donar, és que pregunti pel pont sobre l'Ebre de la Carretera de Pamplona, el qual no es creua, i és precisament aquí on podem veure una discreta fletxa groga que ens indica el camí o carretera de l'esquerra, encara que últimament ens han comunicat, que ha millorat la senyalització considerablement. 

  Nou quilòmetres de paviment, que es perllonguen amb altres sis de terra, és el recorregut que cal superar per aconseguir Castejón. La companyia del ferrocarril és gairebé una constant també en aquesta etapa, si ben uns trossos ens custodia per la dreta i uns altres ho fa per la esquerra. 

  Altres quatre quilòmetres, aquesta vegada seguint una estreta carretera, haurem de superar per arribar a Alfaro, preciós lloc on hem situat el final d'aquesta tranquil·la i plana etapa. 

   

  ADVERTIMENT IMPORTANT

  En diverses parts del recorregut per les diferents etapes, ens hem trobat amb gossos, més bordadors que mossegadors, que s'espanten quan els ensenyes el pal. Per això, aconsellem als pelegrins, que vagin proveïts d'un bon gaiato o bordó.