Бесплатные шаблоны Joomla 3.3 Шаблоны для Joomla 2.5


Descripció de l'etapa 13

  Alagón - Gallur 

   

  ETAPA 13 - 19' 7 Km.

  De tots els llocs se surt pel ponent i la sortida de Alagón no és cap excepció. Descendim de la petita lloma on se situa la localitat, i a un quilòmetre (més-menys), se supera de nou l'autopista i la via del tren per un reduït túnel, sortint a una carretera asfaltada que ens condueix directament a Cabañas. 

  Per un camí pedregós s'aconsegueix Alcalá que dista a uns 5 quilòmetres de Cabañas. Un advertiment hem de fer en aquest tram i és que a 1.8 quilòmetres es troba el pelegrí amb una bifurcació molt mal senyalitzada, on és fàcil confondre's; cal prendre el camí de l'esquerra, seguint un indicador que assenyala cap al restaurant que porta el nom cervantí de Ínsula Barataria. 

  Descansarem una estona amb el pensatiu Sancho Panza a la riba de l'Ebre i seguirem 4 quilòmetres més per arribar a Luceni. 

  Luceni y Gallur, localitat aquesta última on hem situat el final de l'etapa d'avui, estan unides per vuit quilòmetres de carretera. Un suau i pla passeig pel referit asfalt caldrà realitzar per completar la jornada.