Бесплатные шаблоны Joomla 3.3 Шаблоны для Joomla 2.5


Descripció de l'etapa 11

  Fuentes de Ebro - Zaragoza 

   

   

  ETAPA 11 - 24' 9 Km.

  L'etapa d'avui és semblada a la del dia anterior, plana i al costat dels nostres inseparables amics: El riu Ebre i el ferrocarril. 

  La sortida de Fuentes de Ebro és per la plaça de l'Església, on les fletxes, en suau descens i per diversos carrers, ens porten fins a un pont sobre la línia fèrria. Gens més creuar-ho, es pren un camí de concentració agrària que discorre paral·lel al traçat indicat i a la carretera. Després de recorreguts uns 4 quilòmetres arribem a un important complex industrial que queda a la nostra esquerra, l'asfalt, per un tros, és la prolongació del Camí. A la nostra dreta uns xalets (Villa Lucia). 

  La ruta és gairebé una recta i l'única cosa que distreu al pelegrí són les naus, granges o caserius que es troben cada 500 o 1000 metres. 

  Aconseguir l'ermita de la Virgen de la Columna és arribar a Burgo de Ebro i haver cobert els primers 12 quilòmetres de l'etapa, però encara caldrà caminar d'altres en semblants condicions per aconseguir la Cartuja Baja. 

  Des de la Cartuja anirem a la dreta fins al riu, on trobarem una passeig de terra de 6 quilòmetres, que ens portarà fins a la basílica del Pilar de Zaragoza i que resulten interminables per l'ansietat del pelegrí en saber-se a prop la Virgen del Pilar.