Бесплатные шаблоны Joomla 3.3 Шаблоны для Joomla 2.5


Descripció de l'etapa 7

  Fabara - Caspe 

   

  ETAPA 7 - 20' 3 Km.

  A la sortida de Fabara el camí descendeix fins al riu Matarrañas, que es creua sobre el pont del mateix nom. A l'esquerra, la carretera condueix a Maella, i aquesta és l'adreça que cal seguir durant uns 500 metres aproximadament. Poc abans d'arribar a una gasolinera es pren un camí agrícola a la dreta, el qual és conegut com el Camino de Caspe. 

  Un fort ascens d'uns 5 quilòmetres ens trasllada fins al més elevat de la Sierra de Caspe, que té forma d'altiplà i des d'on es pot gaudir d'unes vistes prodigioses. Maella amb el seu castell fortificat, sembla estar a l'abast de la mà, mentre la vista es perd a la llunyania dels muntanyes. 

  Un agradable passeig pel referit altiplà, i després de franquejar un rafal enfonsat a la nostra dreta, la ruta inicia el descens per un llarg i agradable camí que discorre per tot un barranc fins a aconseguir el riu Gaudalope, el qual es creua per l'antic pont. 

  Després de creuar el llit cal doblegar a la dreta, cap al ponent, i entre belles torres qmb arbres s'ascendeix a un altiplà que sembla no finalitzar mai, cal superar uns 5 quilòmetres per accedir a la ciutat de Caspe pel costat sud, que és la seva orientació més elevada, la qual cosa fa que no es pugui veure aquesta localitat fins que un no es troba literalment sobre la mateixa. 

  En el transcurs d'aquest interminable tram es passa per un tros de calçada romana i és curiós observar les profundes petjades que han quedat sobre unes extenses masses rocoses, testimoniatge inequívoc d'assentaments d'anteriors civilitzacions. 

   

  Asseu-te pelegrí a la part alta del cingle, i a l'empara de l'espectacular Torre de Fusileros, recrea't observant la ciutat de Caspe d'extraordinària bellesa.