Бесплатные шаблоны Joomla 3.3 Шаблоны для Joomla 2.5


Descripció de l'etapa 6

  Gandesa - Fabara 

   

  ETAPA 6 - 29' 3 Km.

  A la sortida de Gandesa, seguint els senyals pelegrins, es passa per la plaça principal seguint els símbols jacobeos que l'Ajuntament ha col·locat en places i que descendeixen cap a la part més baixa del poble, on els ramaders i industrials del lloc han aixecat les seves naus agrícoles. 

  De seguida es pren la carretera que condueix a Nonaspe i que discorre per una petita vall. Com a dos quilòmetres aproximadament, un creuer, completament restaurat que es troba a l'esquerra ens assenyala que hem d'abandonar aquesta calçada i seguir per un camí de concentració que parteix cap a la muntanya pel mateix costat. 

  Per clotades i petits barrancs continua el camí fins que s'albira una masia a la qual no cal arribar, ja que uns 300 metres abans la ruta pren un altre camí a l'esquerra, pel qual s'ascendeix fins a un planell que caminarem durant un llarg trajecte, passant entre camps de cereal, vinyers i pinedes. Al final de la mateixa, es troba una cruïlla en la qual un gran rètol ofereix indicacions pelegrines i al·lusions geogràfiques i històriques, i una mica més enllà comença un interminable descens per tot un barranc fins a aconseguir, després de diversos quilòmetres, el riu *Algars, el qual fa de frontera entre les províncies de Tarragona i Zaragoza i al seu torn entre les comunitats de Catalunya i Aragón. 

  A l'altre costat del llit i al capdamunt, ja es poden albirar algunes naus agrícoles que són l'avantsala de *Fabara,localitat que es troba en l'altra faldilla de la lloma.