Бесплатные шаблоны Joomla 3.3 Шаблоны для Joomla 2.5


Descripció de l'etapa 4

  Tortosa - Xerta

   

  ETAPA 4 - 12,1 Km.

  Aconsellem al caminant que iniciï la ruta en el Porta dels Romeus, que es troba en ple casc antic de la ciutat de Tortosa. Preciós lloc on destaca la figura de l'Apòstol pelegrí en clara actitud de voler acompanyar al romé al llarg de tot el camí, i de ben segur que així serà.

  Les fletxes grogues, que ja es comencen a distingir,travessen diversos carrers del casc antic i de seguida s'aconsegueix el primer gran pont que utilitzarem per travessar el riu Ebre. A la dreta i al centre de les seves cabaloses aigües emergeix un monument a la famosa batalla de l'Ebre, i al final del pont l'església del Roser ens acomiada desitjant-nos un bon Camí. 

  Immediatament es torça a la dreta per prendre un carrer a l'esquerra (la Rambla de Catalunya) que condueix a una gran rotonda coneguda popularment com "Els Quatre Camins". Cal seguir de front cap a Roquetes, fins a aconseguir el Canal de l'Ebre, que no ha de creuar-se, i sí prendre el seu marge esquerra com així assenyala una tableta amb la llegenda: Camí de Sant Jaume. 

  Prendrem el canal, al que tindrem sempre a nostra la seva esquerra. 

  El canal serveix de guia i no s'abandona fins a finalitzar l'etapa a Xerta. Abans passarem per la petita localitat d'Aldover, que quedarà a la nostra esquerra, i per unes instal·lacions esportives i d'esbarjo, que poden ser útils per prendre un petit respir.

  La ruta està marcada també per la Via Verda.