Бесплатные шаблоны Joomla 3.3 Шаблоны для Joomla 2.5


Descripció de l'etapa 2

   Poble Nou - Amposta

  ETAPA 2 - 21,500 Km.

  Abandonem Poble Nou per una carretera estreta i molt perillosa pel caminant i en 9 Km. arribem a la cruïlla amb la carretera TV-3408. 

  Anant a l'esquerra entrarem en La Ràpita amb el seu Port dels Alfacs i les restes del Convent de les Sanjoanistes. 

  Tornem a la cruïlla abans esmentada i continuem cap a Amposta seguint el Canal Marítim de Navegació, construït durant el regnat de Carlos III. 

  Passarem per una resclosa i en arribar a la carretera N-340, girarem a l'esquerra per un camí que ens portarà a un gran pont que passarem per sota i seguint els senyals, anirem cap a Centre Natzaret on trobarem la 1ª petxina que ens indica el camí a seguir, ja que a Amposta la senyalització urbana s'ha fet mitjançant uns taulells ceràmics amb la clàssica petxina del pelegrí, vorejant la façana fluvial del poble. 

  Actualment a Amposta no hi ha alberg de pelegrins

  Creuant el canal, es gira a l'esquerra fins a la xemeneia del molí d'Adell (2ªp.). Des d'allí anem cap al riu i torcem a l'esquerra fins a arribar a l'Oficina de Turisme (4ª p.).

  Continuem pel carrer de Sant Joan cap a l'Ajuntament i l'església Arciprestal. 

  Agafarem el petit carrer dels Estudis (6ª p.) i anirem a la dreta pel carrer Sant Antoni (7ª p.) per arribar a la placeta de Sta. Susana, baix del Puente Vell (8ªp). 

  Pujarem per unes escales i creuant el carrer del Pont entrarem al Castell (9ª p.) passant per davant de la Biblioteca Comarcal i girant a la dreta pel carrer Buenos Aires (11ª .) per agafar el canal de la dreta per la part més propera al riu i seguir-ho fins a Tortosa.