Бесплатные шаблоны Joomla 3.3 Шаблоны для Joomla 2.5


Descripció de l'etapa 1

  Desembocadura - Poble Nou

   

  Etapa 1 - 24,250 Kms.

  APROXIMACIÓ

   

  Per arribar a l'Inici Oficial del Camí de l'Ebre cal desplaçar-se des de Deltebre cap a Riumar i, des d'allí, cap al Càmping el Aube. Just davant la seva entrada principal hi ha un vial a la dreta que ens porta al pujol denominat Muntanya de la Verges.

   

  ETAPA

  S'inicia en la desembocadura de l'Ebre, a la Muntanya de les Verges del municipi de Deltebre.

  En aquest lloc estan les imatges de les verges patrones de les Comunitats Autonòmiques per les quals transita el riu: Verge de la Cinta (Catalunya), La Pilarica (Aragón), Sta. Ana de Tudela (Navarra) i La Valvanera (Rioja), encara que molt deteriorades. També hi ha un panell informatiu. És el punt més alt de tot el Delta.

  Es passa pel nou port fluvial de Deltebre i pel embarcador de les “Orenetes”, on girarem a la dreta per una senda que ens porta al canal de l'esquerra del Ebre. 

  Ho hem de seguir i en arribar a una gran rotonda, abans d'entrar al poble de Deltebre, girarem a l'esquerra fins al passeig fluvial i i des d'allí cap a la dreta, fins a trobar el nou pont, El Passador, que enllaça les dues ribes del riu i ens portarà a Sant Jaume de Enveja.

  Continuarem recte, passant pel carrer Major i el cementiri fins a arribar a la carretera que baixa d'Amposta (TV-3405), on girarem a la dreta. A uns 1.500 m. girarem a l'esquerra per dirigir-nos recte, cap al Poble Nou, on arribarem vorejant la llacuna de l'Encanyisada .

  El recorregut està senyalitzat amb uns pals cilíndrics d'1,20 m. d'altura, bisellats en la part superior, on hi ha una placa indicativa del Camí. 

  També hi ha fletxes grogues 

  JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
  However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
  To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.